Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Congresul National al Studentilor la Comunicare

Congresul National al Studentilor la Comunicare

Congresul National al Studentilor la Comunicare

Congresul National al Studentilor la Comunicare

Incepand de luni, 23 martie, poti sa te inscrii la cea de-a sasea editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare.


Sunt sase ani deja de cand, la inceput de aprilie, are loc Congresul National al Studentilor la Comunicare.  Acesta este cel mai mare eveniment despre comunicarea online destinat studentilor. Intre 2-4 aprilie 2009, asteptat la Hotel Caro la o noua editie a Congresului.

Anul acesta se vorbeste despre Media Digitala - imperativ al comunicarii contemporane; o sa fie prezente cele mai cunoscute nume din industrie, puse pe impartasit know-how despre blogging, retele sociale, online advertising, cross-media si multe altele.

Pe 2 si 3 aprilie ii vei asculta la conferinte si studii de caz, iar pe 4 aprilie ii vei avea profi pentru o zi la workshopuri. Poti sa castigi premii, asa ca alege-ti un workshop, inscrie-te si impresioneaza!

Vino la sediul PRIME, din Facultatea de Litere (Universitate) sau pe holul din SNSPA si vei primi bilet pentru conferintele si workshop-urile dintre 2 si 4 aprilie. Biletul costa 25 RON pentru conferinte si workshop-uri sau 20 RON daca alegi doar conferintele (membrii PRIME au intrare libera). Daca esti din Cluj sau Iasi, te poti inscrie la CNSC si prin reprezentantii PRIME din orasul tau. Inscrierile se fac pana pe 31 martie!


 Mai multe despre "Congresul National al Studentilor la Comunicare":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania