Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Conferinta 2009 IEEE Bucharest PowerTech

Conferinta 2009 IEEE Bucharest PowerTech

Conferinta 2009 IEEE Bucharest PowerTech

Conferinta 2009 IEEE Bucharest PowerTech

Conferinta este organizata de Universitatea “Politehnica” din Bucuresti, Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA si IEEE-PES Romania Chapter.


In perioada 28 iunie – 2 iulie 2009 se va desfasura la Bucuresti Conferinta IEEE PowerTech 2009, una dintre cele mai importante conferinte ale IEEE Power & Energy Society la nivel international, fiind, de altfel, cea mai importanta din Europa.

PowerTech Bucuresti 2009 continua traditia unor conferinte de succes in domeniul sistemelor electroenergetice, astfel: Lausanne-2007, St.Petersburg-2005, Bologna-2003, Porto-2001, Budapesta-1999, Stockholm-1995 si Atena-1993.

Avand in vedere experienta conferintelor anterioare, se estimeaza o participare de circa 500 de specialisti, dintre care circa 400 din strainatate din aproximativ 60 de tari.

Evenimentul se va bucura de prezenta unui numar mare de personalitati stiintifice de renume mondial, atat din industrie cat si din invatamant. Acest aspect este de natura sa aduca tarii noastre o imagine pozitiva si sa contribuie la cresterea vizibilitatii la nivel international a comunitatii stiintifice romanesti.

Mai multe informatii puteti gasi aici.Mai multe despre "Conferinta 2009 IEEE Bucharest PowerTech":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania