Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Angajatori de top Bucuresti 2010

Angajatori de top Bucuresti 2010

Angajatori de top Bucuresti 2010

Angajatori de top Bucuresti 2010

Angajatori de Top, cel mai mare targ pentru tineri si studenti va avea loc pe 23-24 aprilie 2010, in incinta Salii Palatului, din Bucuresti.


Angajatori de Top
, cel mai mare targ pentru tineri si studenti va avea loc pe 23-24 aprilie 2010, in incinta Salii Palatului, din Bucuresti.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca sau vreti sa aflati mai multe informatii despre anumiti angajatori, trebuie sa va actualizati CV-ul si sa vizitati cel mai mare targ pentru tineri si studenti, Angajatori de Top.

In cadrul targului puteti sa va depuneti CV-ul pentru job-urile oferite de companii, dar, in acelasi timp, puteti sa participati la seminariile se desfasoara in cadrul targului.

Companii precum Oracle, BCR, Kraft Foods, IBM, Nestle si Grupul Viola, Dacia, BRD, ING, Renault, Adobe vor participa la Angajatori de Top 2010 si vor tine seminare in cele doua zile prin intermediul carora puteti obtine informatii despre posibilitati de dezvoltare si oportunitatile de cariera oferite de acestea.


 

  Mai multe despre "Angajatori de top Bucuresti 2010":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania