Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Angajatori de top 2011

Angajatori de top 2011

Angajatori de top 2011

Angajatori de top 2011

Pe 8 - 9 aprilie 2011 va avea loc, la Sala Palatului din Bucuresti, cea de-a 10-a edite a celui mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti, Angajatori de TOP.

Pe 8 - 9 aprilie 2011 va avea loc, la Sala Palatului, cea de-a 10-a editie a celui mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti, Angajatori de TOP.

Pregatiti-va CV-ul si o scrisoare de intentie si veniti cu ele in suficiente exemplare pentru a aplica direct la standul companiilor angajatoare prezente la targ. Inainte de a merge la targ incercati sa aflati cat mai multe informatii despre companiile care vor fi prezente deoarece, in acest fel, veti reusi sa comunicati mult mai usor cu reprezentantii acestora.

Angajatori de TOP va ofera ocazia sa aplicati si la programele de trainee si internship oferite de companiile angajatoare prezente la eveniment.Mai multe despre "Angajatori de top 2011":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania