Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » Angajatori de Top – Iasi

Angajatori de Top – Iasi

Angajatori de Top – Iasi

Angajatori de Top – Iasi

Organizat pana acum numai la Bucuresti si la Timisoara, targul de cariera „Angajatori de Top” se va desfasura in acest an si la Iasi.


In perioada 24 si 25 octombrie la Sala Polivalanta din Iasi, se desfasoara prima editie din Moldova a celui mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti, Angajatori de TOP.

Timp de doua zile, 60 de companii de top din Romania ofera 1000 de joburi studentilor si tinerilor profesionisti cu pana la 7 ani experienta. 5000 de tineri cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani sunt asteptati la prima editie Angajatori de TOP Iasi.

Pentru acestia, 60 de companii de top, multinationale, nationale sau foarte mari pe plan local, ofera peste 1.000 de joburi in domeniile IT&C, inginerie, consultanta, financiar-bancar, FMCG, vanzari, retail sau limbi straine.

Majoritatea ofertelor de munca sunt din Iasi si din zonele invecinate, dar, pe langa acestea, exista si un numar de posturi disponibile in alte zone din tara, precum Bucuresti, Muntenia sau Banat.

 


 

  Mai multe despre "Angajatori de Top – Iasi":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania