Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » ASLS recruteaza!

ASLS recruteaza!

ASLS recruteaza!

ASLS recruteaza!

Noi stim ca te vrem pe TINE! Tu mai ai vreo indoiala?

Daca esti tanar student, curajos,  istet, ambitios si dornic de noi provocari, trimite CV-ul tau la adresa de mail recrutari@asls.ro pana vineri, 26 octombrie 2012

Descopera mediul potrivit pentru invatare, perfectionare si, de ce nu, pentru primii pasi in cariera! Afla cum este sa lucrezi intr-unul din departamentele de Resurse UmanePRMarketing sau Social! Anul acesta te invitam sa descoperi ce se afla dupa usa albastra a sediului ASLS Romania din strada Pitar Mos!

Asociatia Studentilor la Limbi Straine a implinit  13 ani de activitate atat in interesul  studentilor Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, cat si a tinerilor carora li se adreseaza evenimentele promovate si organizate de “echipa albastra”.

ASLS deruleaza o multitudine de proiecte pentru viitori si actuali studenti, boboci sau proaspat absolventi precum: Targul educatieiAdmiterea OnlineBalul Bobocilor sau Ceremonia si Balul de Absolvire. Pe langa acestea, petrecerile caritabile bianuale Smile si Campania de Prevenire a Cancerului de Col Uterin au avut un impact major si s-au bucurat de un real succes la editiile precedente. Cel mai nou proiect ASLS este reprezentat de Noptile Culturale, cand Facultatea de Limbi si Literaturi Straine isi deschide portile pentru sute de studenti pe tot parcursul noptii pana dimineata (Noaptea Alba a Bibliotecilor, Noaptea verde - St. Patrick, Noaptea Japoneza sau Festivalul Spaniol).

In plus, echipa ASLS organizeaza traininguri si teambuildinguri destinate membrilor sai. Cu noi poti ajunge tot mai sus!

ASLS se dezvolta cu fiecare recrutare si isi formeaza o familie din ce in ce mai mare si mai frumoasa, iar TU! poti face parte din ea! Te asteptam din toate colturile “universitare”,  nu trebuie sa fii neaparat student la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine pentru a porni in aceasta aventura! Alatura-te echipei albastre si reinventeaza-ti viitorul si anii de facultate cu ASLS Romania!

Asteptam CV-ul tau!Mai multe despre "ASLS recruteaza! ":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania