Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Eveniment » ASE Job Fair 2009 pe 3-4 aprilie 2009

ASE Job Fair 2009 pe 3-4 aprilie 2009

ASE Job Fair 2009 pe 3-4 aprilie 2009

ASE Job Fair 2009 pe 3-4 aprilie 2009

ASE Job Fair, aflat la prima editie, se va desfasura, in perioada 3 - 4 aprilie 2009, in spatiile Academiei de Studii Economice din Bucuresti.


Academia de Studii Economice din Bucuresti, prin intermediul Departamentului de relatii interinstitutionale cu mediul economic si social si al Senatului Studentesc, in colaborare cu Asociatia ALUMNI ASE, organizeaza “Targul de joburi al Academiei de Studii Economice din Bucuresti”.

La targul de joburi sunt invitate sa participe companii din domeniile: financiar - bancar, asigurari si brokeraj, contabilitate, audit si consultanta, managementul resurselor umane, marketing, cercetare de piata si publicitate, comert, turism, IT-telecom, imobiliar, energie, precum si din alte domenii economice, de administratie si de afaceri, de interes pentru studenti si absolventi.

Cu ocazia “ASE Job Fair 2009″ vor fi prezentate studentilor si absolventilor cele mai bune locuri de munca si de practica in companii multinationale si intreprinderi mici si mijlocii. Cu aceasta ocazie, studentii si absolventii vor avea posibilitatea de a discuta cu reprezentantii companiilor participante despre oportunitatile oferite. Pentru acest targ sunt pregatite aproximativ 100 de standuri.Mai multe despre "ASE Job Fair 2009 pe 3-4 aprilie 2009":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania