Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Subiecte Bacalaureat 2010

Subiecte Bacalaureat 2010

Subiecte Bacalaureat 2010

Subiecte Bacalaureat 2010

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii a publicat pe data de 30 octombrie, modele de subiecte pentru probele scrise si de certificare a competentelor lingvistice si digitale pentru examenul de bacalaureat 2010.

Modelele de subiecte pentru examenul de bacalaureat 2010 contin structura subiectelor pentru ambele tipuri de probe ale examenului, precum si precizari metodologice referitoare la cerinte si la modalitatile de evaluare ale acestora.

La proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, una dintre variantele de subiect prezentate ca model presupune lecturarea unui fragment de 10 randuri din, dupa care candidatul trebuie sa raspunda la cateva intrebari.

La proba de evaluare a competentelor digitale pentru examenul de bacalaureat 2010, varianta de subiect prezentata include intrebari legate de localizarea unui director, utilizarea fisierelor de tip .doc, .xls si .ppt, rolul programelor antivirus si navigarea pe internet.

Nota finala pentru bacalaureat 2010 va fi media aritmetica a celor trei, respectiv patru, probe scrise, pentru cei care au dat examen scris si in limba materna.

Practic, probele orale de la bacalaureatul de pana acum au fost inlocuite cu evaluarile din timpul anului scolar si, in plus, a fost eliminata ultima proba de bacalaureat, cea la discipline din alta arie curriculara decat cea absolvita, unde mai mult de jumatate dintre candidaţi alegeau proba la educatie fizica.Mai multe despre "Subiecte Bacalaureat 2010":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania