Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Sfat 9 bacalaureat:Ziua premergatoare examenului

Sfat 9 bacalaureat:Ziua premergatoare examenului

Sfat 9 bacalaureat: Ziua premergatoare examenului

Sfat 9 bacalaureat:Ziua premergatoare examenului

Pregatirile de ultim moment nu va ajuta foarte mult si ar fi gresit sa va supraincarcati chiar inainte de a incepe sustinerea probelor pentru examenul de bacalaureat.


Nu va ajuta cu nimic sa invatati in ultima zi inainte de bacalaureat anumite subiecte pe care nu le-ati abordat deloc pana in acest moment. Nu veti reusi sa mai asimilati informatii care va sunt complet noi. Sfatul nostru este ca ultima zi inainte de bacalaureat sa o acordati pentru relaxare si destindere.

Este util sa aveti o activitate care sa va ocupe mintea. In acest fel veti reusi sa uitati pentru o perioada de emotiile si teama legate de apropierea examenului de bacalaureat. Evitati sa discutati cu colegii despre bacalaureat, deoarece veti intra in starea de emotie pentru examen.

Inainte de a va pregati sa va odihniti este important sa pregatiti tot ceea ce aveti nevoie pentru ziua urmatoare, de la imbracaminte pana la necesarul pentru examen, stilou, creion, hartie, act de identitate, etc. In momentul in care aveti totul pregatit este important sa va odihniti pentru a reusi sa treceti cu brio de examenul de bacalaureat.Mai multe despre "Sfat 9 bacalaureat:Ziua premergatoare examenului ":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Sfat 9 bacalaureat:Ziua premergatoare examenului

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania