Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Sfat 8 bacalaureat: Obisnuiti-va cu ideea examenului

Sfat 8 bacalaureat: Obisnuiti-va cu ideea examenului

Sfat 8 bacalaureat: Obisnuiti-va cu ideea examenului

Sfat 8 bacalaureat: Obisnuiti-va cu ideea examenului

Frica de bacalaureat nu ocoleste pe nimeni. Pentru a reusi sa treceti cu bine de acest examen trebuie sa va familiarizati treptat cu ideea ca bacalaureatul este esential pentru progresul vostru, pentru cariera voastra.


Exista persoane pentru care examenul de bacalaureat reprezinta o etapa cruciala. Pentru a reusi sa scapati de aceasta frica, incercati sa va imaginati toate etapele examenului de bacalaureat. Repetati acest exercitiu cat puteti de des pentru a va invinge frica.

Treptat va veti obisnui cu ideea si cu termenul de bacalaureat si veti reusi sa depasiti etapa de dramatizare a evenimentului. Incercati sa va imaginati etapele pe care le presupune examenul de bacalaureat si incercati sa anticipati situatiile neplacute pentru a evita surprizele.

Pentru a va motiva incercati sa va redefiniti obiectivele si proiectele profesionale. Fiti pozitivi si ganditi-va ca sunteti in fata examinatorilor cu scopul de a vorbi despre ceea ce ati invatat cu incredere si motivatie.Mai multe despre "Sfat 8 bacalaureat: Obisnuiti-va cu ideea examenului ":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Sfat 8 bacalaureat: Obisnuiti-va cu ideea examenului

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania