Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Sfat 7 bacalaureat: Pregatiti probele scrise

Sfat 7 bacalaureat: Pregatiti probele scrise

Sfat 7 bacalaureat: Pregatiti probele scrise

Sfat 7 bacalaureat: Pregatiti probele scrise

In momentul in care ati primit subiectele, cititi-le in intregime cu calm. Este foarte important sa nu incepeti imediat sa rezolvati, alocati 5 – 10 minute pentru pregatirea psihica.


Cititi enuntul fiecarui subiect si notati pe ciorna principalele idei si remarci (idei principale, fraze cheie, referinte, etc.). Incepeti cu ceea ce stiti si credeti ca este cel mai usor. Timpul ramas il puteti aloca subiectelor mai complexe.

Este foarte importanta prezentarea informatiilor, aceasta este cea care va prima pentru examinator. De asemenea, modul de expunere a informatiilor pe foaia de examen, in momentul sustinerii probelor scrise pentru examenul de bacalaureat, trebuie sa fie aerisit, clar si concis. Daca textul vostru este ilizibil, cu siguranta examinatorul nu va aloca timp pentru descifrarea informatiilor.

Inainte de a preda lucrarea la finalul probelor scrise pentru examenul de bacalaureat, este esential sa recititi continutul acesteia. In acest fel puteti sa corectati greselile de ortografie, cuvintele lipsa, cifrele sau datele gresite. Toate aceste sfaturi necesita practica pe termen lung, de aceea este foarte important sa incepeti pregatirea pentru bacalaureat din timp.Mai multe despre "Sfat 7 bacalaureat: Pregatiti probele scrise ":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Sfat 7 bacalaureat: Pregatiti probele scrise

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania