Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Sfat 6 bacalaureat: Fiti increzatori la probele orale

Sfat 6 bacalaureat: Fiti increzatori la probele orale

Sfat 6 bacalaureat: Fiti increzatori la probele orale

Sfat 6 bacalaureat: Fiti increzatori la probele orale

Pentru momentul sustinerii probelor orale ale examenului de bacalaureat trebuie sa va alegeti o tinuta clasica si in care va simtiti bine. Acest lucru va ajuta sa aveti incredere in voi.


Informati-va despre ora de sustinere a probelor orale ale examenului de bacalaureat. In momentul in care ajungeti in fata examinatorilor adoptati o atitudine prietenoasa si fiti zambitori, dar fara a exagera. Priviti interlocutorul in ochi dar fara a fi aroganti sau provocatori. Fiti pozitivi si incercati sa demonstrati ca vreti sa reusiti.

Vorbiti tare, clar si concis cand sustineti probele orale ale examenului de bacalaureat. Nu ezitati sa cereti examinatorului sa repete o intrebare in cazul in care nu ati inteles sau ati inteles gresit. Este riscant sa abordati un subiect de care nu sunteti siguri, dezvoltand un alt subiect.

Trebuie sa fiti un bun psiholog si sa incercati sa intelegeti reactiile examinatorului. In cazul in care acesta este captivat si interesat, incercati sa incheiati printr-o concluzie clara si scurta.Mai multe despre "Sfat 6 bacalaureat: Fiti increzatori la probele orale ":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Sfat 6 bacalaureat: Fiti increzatori la probele orale

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania