Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Sfat 4 bacalaureat: Organizati-va fiecare zi

Sfat 4 bacalaureat: Organizati-va fiecare zi

Sfat 4 bacalaureat: Organizati-va fiecare zi

Sfat 4 bacalaureat: Organizati-va fiecare zi

Timpul alocat pentru pregatirea pentru bacalaureat este diferit pentru fiecare persoana si depinde foarte mult de puterea voastra de concentrare si asimilare.


Depinde de voi daca puteti sa alocati in fiecare zi acelasi numar de ore de studiu pentru pregatirea examenului de bacalaureat. Este foarte important sa alocati timp pentru pregatire inca de la primele ore ale zilei, daca este posibil.

De asemenea, chiar daca nu va simtiti obositi este recomandat sa faceti o pauza de cateva minute pentru fiecare ora de invatare. Cu toate acestea, incercati sa nu prelungiti timpul alocat pentru pauza deoarece apoi va fi foarte posibil sa va pierdeti concentrarea si sa aveti dificultati in a relua procesul de invatare.

Dupa ce ati alocat aproximativ doua ore pentru pranz si relaxare, reluati pregatirea pentru bacalaureat dupa-amiaza, dar fara a omite sa luati o mica pauza la fiecare ora.Mai multe despre "Sfat 4 bacalaureat: Organizati-va fiecare zi":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Sfat 4 bacalaureat: Organizati-va fiecare zi

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania