Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Sfat 3 bacalaureat: Planificati

Sfat 3 bacalaureat: Planificati

Sfat 3 bacalaureat: Planificati

Sfat 3 bacalaureat: Planificati

Chiar daca sunteti stresati si coplesiti de cantitatea de munca care se anunta, faceti eforturi pentru a evalua in mod realist dificultatile si punctele cele mai importante ale examenului de bacalaureat.


Faceti o lista cu tot ceea ce aveti de pregatit! In momentul in care ati stabilit tot ceea ce aveti de facut, incercati sa evaluati abilitatile voastre personale de asimilare si concentrare, capacitatea de a retine si stoca informatiile. Daca ajungeti la concluzia ca nu puteti sa faceti fata volumului de informatii care trebuie invatate, nu va panicati! Cunoscand propriul ritm puteti sa va organizati din timp si veti reusi sa fiti mai increzatori.

Pe de alta parte, trebuie sa fiti constienti ca in orice moment pot sa apara anumite lucruri neprevazute care pot sa va influenteze programul stabilit pentru pregatirea examenului de bacalaureat, aspecte de care trebuie sa tineti cont in momentul planificarii programului de invatare.

Nu uitati sa evaluati periodic etapele realizate si reorganizarea programului in cazul in care este necesar. Respectati-va propriul ritm!Mai multe despre "Sfat 3 bacalaureat: Planificati":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Sfat 3 bacalaureat: Planificati

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania