Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Rezultate bacalaureat 2009

Rezultate bacalaureat 2009

Rezultate bacalaureat 2009

Rezultate bacalaureat 2009

In 2009, bacalaureatul va avea loc intre 22 iunie si 9 iulie si se va desfasura la fel ca anul trecut.

Mai este o luna pana cand va incepe examenul de bacalaureat 2009. Elevii sunt pe ultima suta de metri pentru a se pune la punct cu pregatirile pentru examen.  Inca mai aveti timp sa descarcati subiectele examenului de bacalaureat 2009. Dupa ce probele orale si scrise se vor termina, cel mai greu moment va fi asteptarea rezultatelor bacalaureatului 2009.

Rezultatele examenului de bacalaureat 2009 se vor afisa pe data de 5 iulie 2009 (pana la orele 16.00). Daca nu sunteti multumiti de rezultatele bacalaureatului 2009 si sunteti siguri ca nu ati fost recompensati in concordanta cu ceea ce ati facut, puteti sa depuneti contestatii tot pe data de 5 iulie 2009 intre orele 16.00-20.00.

Rezultatele bacalaureatului 2009 le puteti afla si de pe internet, de pe pagina Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Elevii pentru care rezultatele bacalaureatului 2009 nu au fost pozitive, mai au o sansa in sesiunea care va incepe pe 17 august 2009.

Mult succes!


 Mai multe despre "Rezultate bacalaureat 2009":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania