Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Evaluarea competentelor digitale bac 2010

Evaluarea competentelor digitale bac 2010

Evaluarea competentelor digitale bac 2010

Evaluarea competentelor digitale bac 2010

Proba de evaluare a competentelor digitale pentru examenul de bacalaureat 2010 are statutul de proba obligatorie in cadrul examenului de bacalaureat, pentru elevii de la toate filierele si profilurile.

Sustinerea probei de evaluare a competentelor digitale pentru examenul de bacalaureat 2010 este o conditie necesara pentru participarea la probele scrise. Proba se va desfasura in perioada stabilita prin Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat, dupa un grafic stabilit la nivelul fiecarui centru de examen, in functie de dotarea cu calculatoare a acestuia.

In perioada 19 – 29 aprilie 2010 va avea loc proba de evaluare a competentelor digitale (proba de calculator) – proba D, pentru examenul de bacalaureat 2010.

Timpul efectiv de lucru pentru proba de evaluare a competentelor digitale din cadrul examenului de bacalaureat 2010 este de 90 de minute, din momentul in care toti elevii au primit subiectele. Se recomanda respectarea cu strictete a orei 13 pentru distribuirea subiectelor, 13.30 pentru intreruperea conexiunii Internet si 14.30 pentru incheierea probei.

Daca, din motive obiective, se intarzie cu mai mult de 30 de minute vreunul dintre termenele orare specificate, acest lucru este consemnat in raportul final al zilei si in cel al probei.

Centralizarea rezultatelor corectarii tuturor lucrarilor se realizeaza pana cel tarziu la sfarsitul ultimei zile de proba 29 aprilie 2010, pentru prima sesiune si respectiv 27 august 2010 pentru sesiunea a doua a examenului de bacalaureat 2010.Mai multe despre "Evaluarea competentelor digitale bac 2010":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania