Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Bacalaureat » Bacalaureat 2012

Bacalaureat 2012

Bacalaureat 2012

Bacalaureat 2012

Examenul de bacalaureat 2012 va cuprinde trei probe practice, ce vor avea loc in timpul anului scolar si trei probe scrise.

Probele practice pentru examenul de bacalaureat 2012 sunt: evaluarea competentelor de comunicare in limba romana, evaluarea competentelor in cele doua limbi de circulatie studiate in timpul liceului si evaluarea competentelor de utilizare a calculatorului. Elevii apartinand minoritatilor nationale vor fi evaluati in privinta competentelor de limba materna.

La probele din timpul anului scolar, liceenii vor primi calificative. La probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat 2012 elevii vor primi note.

Proba de limba romana va fi obligatorie pentru toti elevii, iar urmatoarele doua se vor da in functie de profilul sau filiera urmate de fiecare elev.

Elevii liceelor cu profil real, vor sustine pentru examenul de bacalaureat 2012 probe scrise la limba romana, matematica si o proba transdisciplinara care va face o trecere prin toate materiile de stiinte naturale, adica fizica, chimie sau biologie.

Elevii de la profilul uman de la filiera teoretica vor sustine pentru examenul de bacalaureat 2012 probe scrise la limba romana, geografie si stiinte socio-umane: istorie, economie, sociologie, filosofie, psihologie.

Calendarul, metodologia si modul de organizare a examenului de bacalaureat 2012 se vor stabili la inceputul clasei a XII-a, din anul scolar 2011-2012.Mai multe despre "Bacalaureat 2012":

Viata de student

Viata de student

Gasiti mai jos informatii utile pentru studenti, dar asteptam si opiniile si sugestiile voastre

» Citeste tot articolul

Spatiu Studiu

Spatiu Studiu

Rubrica "Spatiu studiu" este dedicata studentilor si tinerilor care se pregatesc pentru cele mai importante etape din educatia lor.

» Citeste tot articolul

Sfaturi

Sfaturi

Cum sa realizezi un CV? Cum sa scrii o scrisoare de intentie? Cum sa treci cu bine de interviul de angajare? Despre contract, salariu, primii pasi in firma...

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania