Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Spatiu Studiu » Lucrare de licenta » Alegerea temei pentru lucrarea de licenta

Alegerea temei pentru lucrarea de licenta

Alegerea temei pentru lucrarea de licenta

Alegerea temei pentru lucrarea de licenta

Primul pas in pregatirea pentru lucrarea de licenta este alegerea temei pe care vreti sa o dezvoltati in continutul lucrarii.

In general, alegerea temei pentru lucrarea de licenta se face in penultimul an de studiu si, in functie de fiecare facultate, aceasta tema trebuie sa o alegeti dintr-o lista deja propusa de conducerea facultatii sau puteti sa veniti cu o tema pentru lucrarea de licenta diferita de cele prezentate, care va fi sau nu acceptata de facultate.

In momentul in care v-ati hotarat asupra subiectului despre care veti scrie in lucrarea de licenta, depuneti o cerere la secretariatul facultatii. Inainte de a depune cererea la secretariat, trebuie sa obtineti acordul scris al profesorului coordonator pentru lucrarea de licenta.

Este foarte important ca atunci cand alegeti tema pentru lucrarea de licenta sa incercati sa alegeti o tema care sa caracterizeze preocuparile voastre si despre care aveti informatii aprofundate. Odata aleasa tema pentru lucrarea de licenta trebuie sa va alegeti un profesor coordonator care sa va ajute in redactarea lucrarii.

In cazuri exceptionale si in functie de decizia facultatii tema pentru lucrarea de licenta ar putea fi schimbata. Totusi, trebuie sa stiti ca nu puteti sa modificati tema pentru lucrarea de licenta pe ultima suta de metri.

Sfatul nostru este sa cautati informatii pentru a redacta lucrarea de licenta inca din momentul in care v-ati ales tema pentru lucrarea de licenta. In acest fel veti evita situatiile neplacute si veti reusi sa aveti o lucrare de licenta reusita.Mai multe despre "Alegerea temei pentru lucrarea de licenta":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Alegerea temei pentru lucrarea de licenta


InapoiSus
 

Va recomandam: Alegerea temei pentru lucrarea de licenta

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania