Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Spatiu Studiu » Lucrare de licenta » Licenta la Facultatea de Drept

Licenta la Facultatea de Drept

Licenta la Facultatea de Drept

Licenta la Facultatea de Drept

Aflati in ce consta sustinerea examenului de licenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Examenul de licenta nu consta in mod obligatoriu in prezentarea si sustinerea unei lucrari de licenta. Fiecare facultate si specializare are propriile reglementari pentru organizeaza examenul de licenta.

Astfel, acesta poate cuprinde doua probe sau una singura: examen scris si/sau prezentare lucrare de licenta. Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti organizeaza examen de licenta ce consta in sustinerea unei singure probe: examen scris.

Examenul de licenta la Facultatea de Drept se organizeaza in 2 sesiuni: iunie si februarie. Pentru anul universitar 2009-2010, sustinerea examenului de licenta are loc la data de 15 februarie, respectiv 30 iunie 2010.

Proba scrisa consta intr-un test grila de evaluare a cunostintelor fundamentale si de specialitate. Proba se numeste: “Institutii de drept civil si de drept penal”. Pentru ambele sesiuni, tematica si bibliografia examenului de licenta sunt identice si se pot descarca in format pdf de pe site-ul Facultatii de Drept. Tot aici gasiti si subiectele la examenele de licenta anterioare, incepand cu 2002 si pana la sesiunea din februarie 2010 inclusiv.

Facultatea de Drept are o specificare importanta pentru disciplinele la care va pregatiti in vederea sustinerii examenului de licenta: trebuie sa cunoasteti toate modificarile legislative ce intervin de la publicarea lucrarilor indicate in bibliografia de examen si pana la data sustinerii examenului de licenta.

O alta reglementare din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti este aceea ca, la inscrierea pentru examenul de licenta, candidatii trebuie sa prezinte un certificat de competenta lingvistica, intr-o limba de circulatie internationala.Mai multe despre "Licenta la Facultatea de Drept":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Licenta la Facultatea de Drept


InapoiSus
 

Va recomandam: Licenta la Facultatea de Drept

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania