Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Spatiu Studiu » Lucrare de licenta » Licenta la Facultatea de Economie din Iasi

Licenta la Facultatea de Economie din Iasi

Licenta la Facultatea de Economie din Iasi

Licenta la Facultatea de Economie din Iasi

Aflati cum trebuie sa redactatati si sa sustineti lucrarea de licenta la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii "Al.I. Cuza" din Iasi.

Pentru lucrarea de licenta, studentii de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii "Al.I. Cuza" din Iasi trebuie sa stabileasca o tema inca din anul doi de studii. Aceasta poate fi aleasa dintr-o lista propusa de profesorii coordonatori sau la sugestia studentului, cu conditia de a se incadra in aria de competenta a indrumatorului pentru lucrarea de licenta.

Din punct de vedere al dimensiunilor si formatului, lucrarea de licenta trebuie sa fie, in medie, de 50 de pagini, iar redactarea acesteia trebuie sa respecte formatul A4 standard, caracterele Times New Roman 12, spatierea de 1,5 linii si marginile de 3 cm in stanga si 2 cm in in dreapta, sus si jos.

Structura lucrarii de licenta pentru
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor se bazeaza pe elementele clasice: introducere, cuprins, concluzie, bibliografie si anexe. Daca in introducere vi se cere sa motivati alegerea temei pentru lucrarea de licenta si sa prezentati obiectivele, ipotezele si metodele de cercetare, in cuprins trebuie sa realizati analiza intr-o inlantuire logica si coerenta a capitolelor. Concluzia este considerata cea mai importanta parte a lucrarii de licenta datorita faptului ca ofera raspunsurile si rezultatele proiectului de cercetare.

Nu neglijati bibiliografia lucrarii de licenta deoarece trimiterile bibliografice dovedesc o buna documentare teoretica. De asemenea, originalitatea lucrarii de licenta consta in modul de prezentare al ideilor si de sustinere a argumentelor.

Lucrarea de licenta in cadrul Universitatii "Al.I. Cuza" din Iasi se sustine public, in doua etape: expunerea lucrarii de licenta si un scurt dialog intre membrii comisiei de evaluare si student. Pentru expunere, trebuie sa pregatiti un rezumat de maxim 7 minute, in care accentul sa fie pus pe partea practica a lucrarii de licenta. In cadrul dialogului, raspunsurile la intrebarile comisiei trebuie argumentate si sustinute cu exemple concrete ce se regasesc in lucrarea de licenta.

Studentul va primi o nota din partea comisiei si din partea profesorului coordonator, iar media aritmetica dintre cele doua va constitui rezultatul evaluarii finale a lucrarii de licenta.Mai multe despre "Licenta la Facultatea de Economie din Iasi":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Licenta la Facultatea de Economie din Iasi


InapoiSus
 

Va recomandam: Licenta la Facultatea de Economie din Iasi

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania