Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Spatiu Studiu » Lucrare de licenta » Formatul unei lucrari de licenta

Formatul unei lucrari de licenta

Formatul unei lucrari de licenta

Formatul unei lucrari de licenta

Ordinea elementelor constitutive ale lucrarii de licenta este aceea in care ele vor fi cuprinse in materialul final, nu neaparat ordinea cronologica in care vor fi realizate.

Coperta lucrare de licenta

Coperta unei lucrari de licenta cuprinde urmatoarele elemente de identificare:

- Numele universitatii, a facultatii si a catedrei;
- Titlul lucrarii de licenta;
- Numele candidatului;
- Anul realizarii;
- Numele si titlul profesorului coordonator.

Toate elementele de identificare vor fi marcate in limba romana, cu exceptia titlului, care va fi scris in limba in care este elaborata lucrarea de licenta. Titlul lucrarii de licenta va fi scris cu caractere lizibile si plasat la intersectia diagonalelor copertei (putin deasupra centrului paginii).

Numele conducatorului stiintific va fi insotit de gradul didactic complet. Numele vostru va fi inscris conform actelor de identitate, cu toate prenumele. Coperta lucrarii de licenta poate fi cartonata, lucrarea fiind legata intr-un atelier tipografic specializat, sau poate fi din plastic transparent (foaie laminata), lucrarea de licenta fiind legata cu spirala.

Coperta interioara reia elementele de identificare prezente pe coperta si este redactata in limba in care se elaboreaza lucrarea de licenta, mai putin denumirea universitatii. Aceasta coperta interioara este practic prima pagina a lucrarii, chiar daca numarul paginii nu apare tiparit.

Cuprins lucrare de licenta

Cuprinsul lucrarii de licenta ilustreaza structura lucrarii, fara insa a intra prea mult in detalii. Cuprinsul lucrarii se plaseaza in general la inceputul lucrarii, avand drept scop facilitarea orientarii in interiorul lucrarii.

Cuprinsul este o parte importanta in redactarea lucrarii de licenta deoarece aici se vor intalnii capitolele, subcapitolele si subpunctele. Capitolele, subcapitolele si subpunctele vor fi numerotate cu numere arabe astfel: capitolele ex:(1, 2, 3 etc); subcapitolele ex:(1.1, 1.2, 1.3 etc) si subpunctele ex:(1.1.1, 1.1.2, sau 1.2.1, 1.2.2, etc).

Cuprinsul se realizeaza la sfarsit, cand ati fixat paginatia lucrarii de licenta. Puteti utiliza optiunea "Table of contents" din meniul "Insert / Index and tables" din MSWord. Aceasta optiune va permite sa obtineti automat cuprinsul lucrarii si are avantajul de a actualiza informatiile in cazul in care mai faceti modificari.

Bibliografie lucrare de licenta

Bibliografia lucrarii de licenta va fi redactata conform standardelor APA (American Psychological Association). Bibliografia va cuprinde toate sursele utilizate in documentarea lucrarii de licenta, cu precizarea tuturor datelor de identificare a materialului respectiv.

Anexe lucrare de licenta

Anexele lucrarii de licenta vor cuprinde ilustratii suplimentare/scale, prelucrarile preliminarii, sau alte indicii si materiale care sa prezinte studiul intreprins. Obligatoriu anexele vor fi numerotate in partea dreapta sus si vor purta numar de pagina.

Pagina care anunta anexele va constitui in acelasi timp un cuprins al acestei parti, anuntand numarul si titlul anexei, precum si pagina la care aceasta poate fi consultata.Mai multe despre "Formatul unei lucrari de licenta":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Formatul unei lucrari de licenta


InapoiSus
 

Va recomandam: Formatul unei lucrari de licenta

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania