Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Spatiu Studiu » Lucrare de licenta » Examenul de licenta

Examenul de licenta

Examenul de licenta

Examenul de licenta

In prezent, fiecare universitate, de stat sau particulara, stabileste in mod autonom modalitatea de desfasurare pentru examenul de licenta.

Potrivit proiectului de lege, incepand din anul universitar 2010–2011, examenul de licenta va consta in doua probe, una in care vor fi verificate cunostintele acumulate in anii de studiu si a doua care va consta in prezentarea lucrarii de licenta.

Examenul de licenta ofera absolventului posibilitatea de a intra in posesia diplomei de licenta, care il ajuta sa se inscrie la masterat sau pentru angajare. Examenul de licenta are ca scop verificarea competentelor obtinute de absolventi pe parcursul anilor de studii.

In functie de fiecare facultate, in prezent, examenul de licenta consta fie in prezentarea lucrarii de licenta, fie intr-un examen scris sau in ambele probe.

Pentru a putea sustine examenul de licenta trebuie, in prealabil, sa pregatiti un dosar de inscriere cu toate documentele cerute de facultatea unde studiati. In cazul in care pentru examenul de licenta a trebuit sa pregatiti si o lucrare de licenta, trebuie sa aveti un profesor coordonator care sa va ajute in redactarea acesteia.Mai multe despre "Examenul de licenta":

Redactarea lucrarii de licenta

Redactarea lucrarii de licenta

Lucrarea de licenta este documentul de care depinde promovarea examenului si obtinerea diplomei de licenta. Prin urmare, redactarea acesteia este foarte importanta.

» Citeste tot articolul

Bibliografia in lucrarea de licenta

Bibliografia in lucrarea de licenta

Bibliografia este un element important din structura unei lucrari de licenta. Accentul pus pe bibliografie se datoreaza principiilor de autenticitate si originalitate cerute de facultati.

» Citeste tot articolul

Lucrare de licenta

Lucrare de licenta

Lucrarea de licenta reprezinta finalizarea studiilor universitare si trebuie sa fie conceputa de fiecare student, in functie de tema aleasa pentru dezbatere.

» Citeste tot articolul

Examenul de licenta


InapoiSus
 

Va recomandam: Examenul de licenta

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania