Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie in romana

Scrisoarea de intentie in romana

Scrisoarea de intentie in romana

Scrisoarea de intentie in romana

O scrisoare de intentie in romana ar trebui sa insoteasca orice candidatura pe care o depuneti. In plus fata de CV-ul vostru, adaugati si o scrisoare de intentie in romana pentru a fi cat mai convingatori in demersurile voastre.

Chiar daca in mod general CV-ul este cel mai solicitat document, atunci cand se aplica pentru un job, ar trebui sa va completati candidatura si cu o scrisoare de intentie in romana chiar daca aceasta nu v-a fost solicitata.

Prezenta unei scrisori de intentie in romana arata un interes crescut pentru jobul si compania la care aplicati si, in plus, prin intermediul scrisorii de intentie puteti sa va exprimati mai bine motivatia pentru care ar trebui sa fiti alesi pentru postul respectiv.
In special in cazul in care sunteti studenti si nu dispuneti de o experienta foarte vasta, este indicat sa puneti foarte mare accent pe scrisoarea de intentie in romana, pentru ca aceasta va spune mult mai multe despre voi decat CV-ul vostru.

Lucruri de care sa tineti cont intr-o scrisoare de intentie in romana:
- abordati stilul formal adecvat unei scrisori de intentie in romana. Puteti consulta diverse modele de scrisori de intentie pentru a realiza un document reusit.
- adaptati limbajul pe care il folositi stilului companiei in cadrul careia aplicati. De exemplu, daca este vorba despre un job in publicitate cu siguranta va trebui sa fiti mai inventivi in modul de abordare al scrisorii de intentie.
- acordati foarte mare atentie si puneti accent in special pe partea in care argumentati potrivirea voastra cu jobul si compania respectiva. Aceasta parte cantareste cel mai mult intr-o scrisoare de intentie.

Aveti la dispozitie, pe recrutam.ro, toate sfaturile de care aveti nevoie pentru a realiza o scrisoare de intentie in romana reusita. Mai ramane doar sa va puneti la punct o argumentatie convingatoare si sa faceti o impresie buna la interviul de angajare. Mult succes!Mai multe despre "Scrisoarea de intentie in romana":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie in romana


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania