Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie in franceza

Scrisoarea de intentie in franceza

Scrisoarea de intentie in franceza

Scrisoarea de intentie in franceza

Tineti cont de limba pe care o vorbeste angajatorul si incercati sa va adaptati candidatura acestui lucru.


In cazul in care angajatorul lasa la latitudinea dvs. atat obligativitatea de a atasa CV-ului o scrisoare de intentie, cat si limba in care sa o redactati puteti opta intre o scrisoare de intentie in romana sau o scrisoare de intentie in engleza, sau puteti alege limba care se vorbeste in principal in cadrul companiei angajatoare.

Daca este vorba de limba franceza, va punem la dispozitie modele de scrisori de intentie in franceza pentru a reusi sa realizati un document cat mai bine pus la punct.
Scrisoarea de intentie in franceza are anumite specificitatii de care trebuie sa tineti cont in ceea ce priveste formulele de adresare si de redactare. De aceea este bine sa consultati sectiunea dedicata scrisorii de intentie in franceza de pe site-ul nostru recrutam.ro.

Este un plus intotdeauna daca aplicati la un job cu un CV si o scrisoare de intentie in limba viitorului angajator. Bineinteles, acest lucru nu este intotdeauna posibil insa, in limita posibilitatilor de care dispuneti, puteti incerca sa faceti asta.

Aplicati cu o scrisoare de intentie in franceza in cadrul companiilor pentru care este potrivit acest lucru si fiti pregatiti sa conversati in franceza si in timpul interviului de angajare.Mai multe despre "Scrisoarea de intentie in franceza":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie in franceza


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania