Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie in engleza

Scrisoarea de intentie in engleza

Scrisoarea de intentie in engleza

Scrisoarea de intentie in engleza

O scrisoare de intentie in engleza este o modalitate foarte buna de a surprinde angajatorul cu modul in care va descurcati intr-o limba straina.


In cazul in care cerintele angajatorului nu specifica nimic despre scrisoarea de intentie, puteti aborda atasarea la CV-ul vostru a unei scrisori de intentie in engleza. Nu ezitati sa va aratati cunostintele pe care le aveti in ceea ce priveste limbile straine chiar daca este vorba de una destul de comuna cum este engleza. Bineinteles trebuie mai intai sa cunoasteti profilul firmei pentru a fi convinsi ca o scrisoare de intentie in engleza este potrivita.

Daca v-ati decis sa realizati o scrisoare de intentie in engleza atunci este bine sa tineti cont de modele de scrisoare de intentie in engleza si sa nu traduceti o scrisoare de intentie din romana, deoarece difera unele tipuri de exprimari care sunt obisnuite intr-o astfel de scrisoare.

O scrisoare de intentie in engleza reusita reprezinta un plus in fata celorlati candidati, mai ales daca necesitatea acesteia nu a fost mentionata de angajator.

Este recomandata alegerea unei scrisori de intentie in engleza, optionale din punct de vedere al anagajatorului, numai daca sunteti sigur pe voi in ceea ce priveste cunostintele pe care le aveti in aceasta limba. Cu siguranta o scrisoare de intentie in engleza va atrage si la interviul de angajare intrebari sau chiar mici testari de limba pentru a sustine documentul pe care l-ati prezentat.

Investiti toate resursele de care dispuneti si tratati fiecare candidatura pe o depuneti cu maxima seriozitate, nu se stie niciodata care o sa va aduca jobul ideal!Mai multe despre "Scrisoarea de intentie in engleza":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie in engleza


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania