Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de motivatie

Scrisoare de motivatie

Scrisoare de motivatie

Scrisoare de motivatie

O scrisoare de motivatie trebuie sa explice foarte bine si concis motivele pentru care angajatorul trebuie sa va aleaga pe voi. Este un element complementar CV-ului vostru si care nu trebuie sa lipseasca din candidaturile pe care le depuneti.


Asa cum o spune si denumirea, o scrisoare de motivatie trebuie sa argumenteze in mod convingator potrivirea voastra cu jobul pentru care aplicati.

Dupa mentionarea motivului pentru care ati scris respectiva scrisoare de motivatie si o scurta prezentare a parcursului vostru profesional, urmeaza partea cheie din acest document: motivatia pentru care sunteti potriviti pentru job si pentru care ar trebui sa fiti alesi.

Tineti cont de forma finala a unei scrisori de motivatie respectand limitele de randuri recomandate pentru o scrisoare de motivatie, de asezarea in pagina si tipul de caractere cel mai potrivit.

O scrisoare de motivatie este mai des intalnita sub denumirea de scrisoare de intentie si este mult mai usor sa gasiti modele de scrisoare de motivatie din care sa va inspirati daca dati cautare dupa cea de-a doua denumire.

Daca reusiti sa atrageti atentia cu o scrisoare de motivatie, atunci jumatate din lupta este castigata, mai ramane sa aveti un CV pe masura si veti fi sigur castigatori.

 Mai multe despre "Scrisoare de motivatie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de motivatie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania