Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie / Intention letter

Scrisoarea de intentie / Intention letter

Scrisoarea de intentie / Intention letter

Scrisoarea de intentie / Intention letter

Indiferent daca aplicati pentru un job sau un stagiu, pe langa redactarea unui CV, aveti nevoie si de o scrisoare de intentie / intention letter.

Scrisoarea de intentie / intention letter este un document ce va insoteste CV-ul atunci cand trimiteti o candidatura spontana sau raspundeti unei oferte de job. Fiecare scrisoare de intentie / intention letter trebuie sa fie diferita si adaptata in functie de destinatar.

Scopul pentru o scrisoare de intentie / intention letter este de a va completa intr-un mod inteligent CV-ul, pentru a capta interesul angajatorului si pentru a-i dovedi ca aveti toate calitatile necesare pentru a corespunde postului oferit de compania sa.

O scrisoare de intentie / intention letter trebuie sa va ofere sansa de a fi convocati la o intalnire. In acest sens, trebuie sa stiti ca scrisoarea de intentie / intention letter nu reprezinta o simpla reformulare a informatiilor din CV, ci o completare si o precizare a punctelor importante, care va recomanda pentru job-ul sau stagiul dorit.

In scrisoarea de intentie / intention letter, este obligatoriu sa aveti paragrafe distincte pentru: prezentarea voastra, motivatia pentru job, experienta si competentele voastre, propunerea unei intalniri.

Este foarte important ca o scrisoare de intentie / intention letter sa nu contina greseli de ortografie, fraze lipsite de coerenta si claritate. Pe langa elementele de fond, acordati o atentie sporita formei, respectand indicatiile pentru antet, titlu, semnatura.

Pentru o scrisoare de intentie / intention letter de succes, urmati sfaturile prezentate pe site-ul nostru, in cadrul rubricii “Sfaturi” / “Scrisoare de intentie”.Mai multe despre "Scrisoarea de intentie / Intention letter":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie / Intention letter


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania