Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Redactare scrisoare de intentie

Redactare scrisoare de intentie

Redactare scrisoare de intentie

Redactare scrisoare de intentie

Urmati sfaturile noastre de redactare pentru o scrisoare de intentie care sa va scoata in evidenta atu-urile si sa va ajute in obtinerea job-ului sau stagiului dorit.


Primul pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a redacta o scrisoare de intentie este sa luati o ciorna si sa faceti un inventar al tuturor competentelor, calitatilor, experientei dobandite, etc., astfel incat sa le puteti selecta si organiza mai bine, dar mai ales, pentru a nu le uita!


Odata ce veti nota toate informatiile legate de: studii, activitati extra-scolare, experienta profesionala, obiective profesionale, nu va va mai ramane decat sa faceti o sinteza a tot ceea ce ati trecut in revista si sa incepeti redactarea scrisorii de intentie.


Tineti cont de faptul ca este important sa selectionati acele informatii care sa fie in raport cu obiectivul urmarit in scrisoarea de intentie si cu candidatura voastra. De asemenea, pentru ca scrisoarea voastra de intentie sa fie bine scrisa, incercati sa stabiliti un sir logic al inlantuirii informatiilor, pentru a putea arata cititorului coerenta demersului vostru profesional. 

 Mai multe despre "Redactare scrisoare de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Redactare scrisoare de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania