Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Stiti sa va exprimati motivatia?

Stiti sa va exprimati motivatia?

Stiti sa va exprimati motivatia?

Stiti sa va exprimati motivatia?

Unele scrisori de intentie sunt uneori respinse de angajatori inca din primul moment: cele care sunt redactate pe multe pagini, cele monotone, cele care inlocuiesc CV-ul sau cele in care candidatii gresesc destinatarul.


Pentru ca scrisoarea de intentie sa atraga atentia angajatorului trebuie sa eliminati elementele care nu au legatura cu job-ul pentru care candidati sau banalitatile. Cu cat este mai simpla, cu atat sansele de reusita vor creste.

Ideal este sa puteti sintetiza totul intr-o singura pagina. Pentru a fi eficienta, scrisoarea de intentie trebuie sa fie clara, frazele sa fie simple si concise. Acest aspect faciliteaza munca angajatorului si ii demonstreaza spiritul vostru de sinteza.

Prima fraza din scrisoarea de intentie este foarte importanta. Este inutil sa incepeti sa enumerati pregatirea si experienta voastra. Trebuie sa incepeti scrisoarea de intentie vorbind despre companie. In acest fel veti putea demonstra ca v-ati interesat asupra evolutiei companiei si a strategiilor adoptate.

Continutul scrisorii de intentie trebuie sa fie format din prezentarea competentelor voastre. Care este profilul vostru si ce vreti sa promovati? Ce v-ati propus sa aduceti nou in compania careia va adresati? Folositi verbe de actiune! Aratati ca stiti ce vreti, sectorul de activitate care va intereseaza in mod deosebit si anumite responsabilitati.

Solicitarea unei intalniri si formulele de politete intervin la finalul scrisorii de intentie. In cele din urma nu ezitati sa mentionati intentia de a recontacta angajatorul, acest lucru demonstrand, de asemenea, motivatia voastra.Mai multe despre "Stiti sa va exprimati motivatia?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Stiti sa va exprimati motivatia?


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania