Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Sfaturi pentru redactarea scrisorii de intentie

Sfaturi pentru redactarea scrisorii de intentie

Sfaturi pentru redactarea scrisorii de intentie

Sfaturi pentru redactarea scrisorii de intentie

CV-ul vostru este impecabil, prezentat intr-un mod profesionist, ati reusit sa evidentiati realizarile din ultima perioada? Cu toate acestea, v-ati gandit si la scrisoarea de intentie? I-ati acordat la fel de multa atentie precum CV-ului? .

Neacordarea atentiei cuvenite scrisorii de intentie este o eroare care trebuie evitata. Cele mai multe persoane acorda suficient timp redactarii CV-ului, insa pentru scrisoarea de intentie renunta la concentrare si atentie.

Incercam sa venim in ajutorul vostru cu cateva sfaturi care sa va ajute in redactarea scrisorii de intentie:

Formatul corect

Evitati sa trimiteti scrisoarea de intentie  in corpul e-mail-ului. In acest fel pot sa lipseasca informatii despre destinatarul scrisorii, expeditor sau data cand scrisoarea a fost transmisa. Scrisoarea de intentie trebuie sa aiba o prezentare profesionista si de aceea este indicat sa fie atasata e-mail-ului.

Vorbiti doar despre activitatile voastre

Scopul scrisorii de intentie este de a evidentia candidatura voastra, dar si sa arate dorinta si motivatia voastra de a va alatura companiei respective. Nu ezitati sa prezentati motivele care v-au determinat sa aplicati, asigurandu-va ca acestea sunt in concordanta cu domeniul de activitate al companiei.

Atentie la greseli

Greselile gramaticale si de ortografie sunt de neacceptat pentru majoritatea angajatorilor. Acest lucru semnifica o lipsa de seriozitate si implicare din partea voastra. Trebuie sa cititi scrisoarea de intentie inainte sa o trimiteti angajatorului si este indicat sa mai rugati persoane cunoscute sa faca acest lucru.

Lungimea scrisorii de intentie

Angajatorii incearca sa treaca cat mai repede peste etapa analizarii candidaturilor. Fiti concisi, dar in acelasi timp convingatori!

Adaptati scrisoarea de intentie

Personalizati scrisoarea de intentie in functie de compania pentru care vreti sa aplicati. Cu siguranta este mai usor sa redactati o scrisoare de intentie pe care sa o adaptati mai tarziu, insa angajatorii vor observa ca aceasta scrisoare de intentie nu le-a fost adresata personal.

Personalizand candidatura voastra in functie de fiecare job si companie veti fi mai apreciati de angajatori si cu siguranta vor acorda mai multa atentie candidaturii voastre.Mai multe despre "Sfaturi pentru redactarea scrisorii de intentie":

MiddleBlock

MiddleBlock

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie: 10 greseli de neiertat

Scrisoarea de intentie: 10 greseli de neiertat

Angajatorii citesc sute de scrisori de intentie pe zi, iar greselile pe care le intalnesc sunt fatale pentru candidatura voastra.

» Citeste tot articolul

Cum redactam o scrisoare de recomandare

Cum redactam o scrisoare de recomandare

Scrisoarea de recomandare este un document ce are ca scop sustinerea si sprijinirea unei persoane pe care o credem capabila de reusita.

» Citeste tot articolul

Sfaturi pentru redactarea scrisorii de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania