Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Cu o scrisoare de intentie adecvata puteti sa profitati de oportunitatile oferite de piata muncii si puteti sa obtineti mult mai usor job-ul dorit.

Pentru ca scrisoarea voastra de intentie sa atraga atentia angajatorului, exista anumite reguli simple de care trebuie sa tineti cont. Fiti naturali, clari si concisi, aratati ca ati inteles care sunt nevoile postului si, mai ales, evitati greselile.

Inainte de a incepe redactarea scrisorii de intentie, analizati foarte bine anuntul de angajare, evaluati punctele comune intre profilul vostru si job-ul respectiv. Identificati punctele voastre slabe pentru a putea sa veniti cu contra-argumente.

Structura clasica in trei paragrafe ramane cea mai apreciata. In primul paragraf vorbiti despre companie, in cel de-al doilea mentionati competentele voastre iar in cel de-al treilea paragraf concluzionati intr-o maniera naturala ceea ce puteti sa realizati impreuna.

Trebuie sa mentionati in scrisoarea de intentie motivele exacte care v-au condus sa va depuneti candidatura pentru job-ul si compania respectiva. Angajatorii stiu foarte bine ca nu toti candidatii apreciaza compania lor, dar apreciaza acele candidaturi din care reiese faptul ca s-au facut documentari in ceea ce priveste compania, domeniul de activitate.

Majoritatea candidatilor acorda foarte mult timp si energie pentru conceperea CV-ului, iar scrisoarea de intentie trece pe locul doi. Totusi, o scrisoare de intentie bine scrisa poate sa convinga multi angajatori sa va ofere o intalnire.

Scrisoarea de intentie este sansa voastra unica pentru a putea sa va vindeti in fata angajatorului. Ganditi-va la scrisoarea voastra de intentie ca la o scrisoare de vanzare. Singurul scop al acesteia este de a obtine cat mai multe intalniri.

Pentru a convinge angajatorul de motivatia voastra, folositi cuvinte care sa demonstreze entuziasmul si dorinta voastra de a obtine job-ul propus. Pastrati acelasi optimism si entuziasm si in timpul interviului!Mai multe despre "Secretele unei scrisori de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Secretele unei scrisori de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania