Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de prezentare

Scrisoarea de prezentare

Scrisoarea de prezentare

Scrisoarea de prezentare

Scrisoarea de prezentare trebuie sa-i prezinte angajatorului motivele pentru care trebuie sa ia in considerare candidatura voastra.


O scrisoare de prezentare va ajuta sa-i prezentati angajatorului calitatile voastre compatibile cu job-ul propus. O scrisoare de prezentare, clara si scrisa corect, care este atasata CV-ului ajuta la crearea unui prime impresii bune. In functie de tipul de model CV ales trebuie sa personalizam si scrisoarea de prezentare.

O scrisoare de prezentare trebuie sa fie scurta si precisa, nu mai mare de o pagina. Trebuie sa precizati in scrisoarea de prezentare obiectivul vostru de cariera in legatura cu postul propus, interesul vostru pentru misiunea propusa si un scurt rezumat al experientei si competentelor voastre.

Scrisoarea de prezentare va permite:

> sa va prezentati;
> sa precizati calitatile voastre;
> sa explicati motivele pentru care va intereseaza un anumit job.

Intr-o scrisoare de prezentare trebuie sa precizati legatura dintre competentele cautate de companie si competentele voastre. In acest fel puteti demonstra faptul ca ati analizat nevoile companiei.

La fel ca scrisoarea de intentie si scrisoarea de prezentare trebuie sa fie personalizata in functie de job si de companie. Scrisoarea de prezentare reflecta personalitatea voastra. Pentru a fi reusita, intr-o scrisoare de prezentare trebuie evitate repetarile la inceputul paragrafelor, mai ales folosirea prenumelui « eu ».

Scopul scrisorii de prezentare este sa demonstrati angajatorului repsectul vostru pentru el si pentru companie si faptul ca job-ul propus reprezinta o ocazie speciala pentru voi.Mai multe despre "Scrisoarea de prezentare":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de prezentare


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania