Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie castigatoare!

Scrisoarea de intentie castigatoare!

Scrisoarea de intentie castigatoare!

Scrisoarea de intentie castigatoare!

Cum sa realizezi o scrisoare de intentie castigatoare, cateva sfaturi si trucuri care te ajuta sa fi invingator...Alegeti cu atentie competentele pe care le expuneti in scrisoarea de intentie!

Cu siguranta aveti multe competente stategice despre care vreti sa vorbiti in scrisoarea de motivatie, dar cu toate acestea, cel mai indicat este sa faceti o selectie a competentelor adecvate postului pe care-l doriti. Axati-va mai mult pe cele mai pertinente competente pentru acest job si veti obtine o scrisoare de intentie concisa si eficienta !

Scrisoarea de intentie trebuie sa evidentieze calitatile umane !

Insistati pe competentele profesionale si/sau tehnice pe care le aveti, dar, mai ales, nu uitati de calitatile voastre umane ! Cum CV-ul pune in evidenta calitatile voastre profesionale, scrisoarea de intentie reprezinta instrumentul ideal cu ajutorul caruia angajatorul poate descoperi personalitatea voastra !

Evidentiati  fapte si exemple concrete!

Cei mai mari dusmani ai unei scrisori de intentie sunt: faptele trecute dar care nu pot fi dovedite si afirmatiile care nu sunt sustinute de cifre… Nu este obligatoriu sa construiesti o scrisoare de intentie ca pe un palmares, dar daca alegeti acest unghi de atac, este indispensabila argumentarea si ilustrarea intr-un mod convingator a acestor fapte.

Primul paragraf al scrisorii de motivatie trebuie sa atraga angajatorul !

La fel ca si in cazul unui roman, miza cea mai importanta este lectura primului paragraf. Daca acesta este slab si plictisitor, va fi foarte dificil sa atragi interesul angajatorului. Incercati sa puneti toate sansele de partea voastra si incercati sa plasati la inceputul scrisorii de intentie informatiile care vi se par strategice.

Evidentierea textului : utilizat cu masura in scrisoarea de intentie !

Evidentierea vizuala este ideala pentru a atrage atentia cititorului asupra unor elemente dintr-o scrisoare de intentie, dar cu conditia sa nu abuzati. Daca alegeti de exemplu boldirea cuvintelor, evitati utilizarea in acelasi timp si a scrisului italic sau subliniat.


Fiind piesa principala a unei candidaturi, o scrisoare de intentie trebuie sa prezinte informatii precise si elocvente si sa lase cititorului o impresie buna !
   Mai multe despre "Scrisoarea de intentie castigatoare!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie castigatoare!


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania