Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie: atrageti si convingeti!

Scrisoarea de intentie: atrageti si convingeti!

Scrisoarea de intentie: atrageti si convingeti!

Scrisoarea de intentie: atrageti si convingeti!

Redactarea unei scrisori de intentie poate reprezenta o sarcina dificila. Cu toate acestea, scrisoarea de intentie este esentiala in procesul de cautare a unui loc de munca.


Insotind CV-ul, scrisoarea de intentie va permite sa completati informatiile din CV si reprezinta instrumentul care va ajuta sa vindeti candidatura voastra angajatorului. Pentru a reusi acest lucru trebuie sa respectati anumite reguli care va ofera posibilitatea sa va remarcati in fata concurentei.

Pentru a reusi sa impresionati angajatorul trebuie sa ramaneti onesti si sa adoptati un stil direct. Desi in prezent cele mai multe candidaturi se transmit online si totul se desfasoara foarte rapid, scrisoarea de intentie ramane un document important pentru candidatura voastra.

In cateva fraze bine sintetizate, trebuie sa impresionati angajatorul. Indiferent de domeniul in care vreti sa obtineti un job, scrisoarea de intentie trebuie sa fie convingatoare si trebuie sa fiti atenti la prezentarea acesteia.

Avand in vedere faptul ca foarte multi angajatori isi consulta e-mail-ul de pe telefonul mobil, trebuie sa convingeti angajatorul inca din primele randuri ale scrisorii de intentie. Cu o situatie asemanatoare va intalniti si in cazul in care completati un formular pe internet.

Pentru a reusi sa combinati cat mai bine eficacitatea si creativitatea intr-o scrisoare de intentie, trebuie sa mizati totul pe primul paragraf, care trebuie sa fie usor de retinut si sa atraga atentia angajatorului.

In cazul in care vreti sa transmiteti candidatura pe e-mail, puteti sa utilizati un document word sau pdf, prezentand mai intai scrisoarea de intentie si apoi CV-ul. Redactati un e-mail scurt prin care invitati angajatorul sa citeasca scrisoarea de intentie si CV-ul atasate.

Scrisoarea de intentie trebuie sa propuna intr-o maniera echilibrata interesul vostru, competentele si aptitudinile care va recomanda pentru job-ul respectiv. De asemenea, trebuie evidentiat in scrisoarea de intentie si plusul de valoare pe care l-ati putea aduce companiei.

Indiferent de domeniul in care vreti sa va desfasurati activitatea, inainte de a transmite scrisoarea de intentie angajatorului este important sa solicitati citirea acesteia de catre prieteni sau cunoscuti sau sa cereti sfatul anumitor persoane care activeaza in domeniul recrutarii.

Scrisoarea de intentie ofera oportunitatea de a crea profilul vostru in cateva cuvinte si de a sublinia aptitudinile si competentele care va recomanda pentru obtinerea job-ului.Mai multe despre "Scrisoarea de intentie: atrageti si convingeti!":

Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Daca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie, este bine sa alegeti un model de scrisoare de intentie online si sa-l adaptati profilului vostru.

» Citeste tot articolul

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

Va oferim cele mai utile 50 de sfaturi care sa va ajute sa redactati o scrisoare de intentie perfecta!

» Citeste tot articolul

Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Cu o scrisoare de intentie adecvata puteti sa profitati de oportunitatile oferite de piata muncii si puteti sa obtineti mult mai usor job-ul dorit.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie: atrageti si convingeti!


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania