Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie universala

Scrisoare de intentie universala

Scrisoare de intentie universala

Scrisoare de intentie universala

Plecand de la o scrisoare de intentie universala puteti sa va creati o scrisoare de intentie personalizata, dar care sa respecte regulile standard pentru o scrisoare de intentie.


Nu este indicat sa folositi o scrisoare de intentie universala pentru toate nevoile voastre profesionale. Fiecare scrisoare de intentie trebuie sa fie unica, sa impresioneze angajatorii si sa va diferentieze de ceilalti candidati.

Oricine poate sa gaseasca o scrisoare de intentie universala, insa nu oricine stie sa se foloseasca de aceasta pentru a crea o scrisoare de intentie si o candidatura castigatoare.

Angajatorii s-au plictisit sa citeasca aceeasi scrisoare de intentie universala de mii de ori, ei asteapta sa vada scrisori de intentie diferite, care sa-i convinga sa-l cheme la un interviu pe cel care a redactat-o.

O scrisoare de intentie universala este utila, insa nu este indicat sa o folositi in forma standard!Mai multe despre "Scrisoare de intentie universala":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie universala


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania