Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie unica

Scrisoare de intentie unica

Scrisoare de intentie unica

Scrisoare de intentie unica

Fiind plictisiti sa citeasca tot timpul cam aceeasi scrisoare de intentie, angajatorii apreciaza candidatii care ttrimit o scrisoare de intentie unica.


scrisoare de intentie care foloseste aceleasi formulari standard, ii face pe angajatori sa renunte din primul moment sa renunte la candidatura respectiva. Acestia apreciaza foarte mult o scrisoare de intentie unica care sa-i atraga sa o citeasca.

In sfaturile pe care pe gasiti pe www.recrutam.ro punem un accent deosebit pe faptul ca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie unica. In acest fel veti fi remarcati mai repede in multitudinea de candidati. Scrisoarea de intentie reprezinta primul contact direct cu angajatorul.

Fiecare scrisoare de intentie trebuie sa fie unica si personalizata, in acest fel fiind perceput de angajator ca o persoana motivata, care acorda o atentie deosebita job-ului si companiei.

 Mai multe despre "Scrisoare de intentie unica":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie unica


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania