Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie spontana

Scrisoare de intentie spontana

Scrisoare de intentie spontana

Scrisoare de intentie spontana

Indiferent de job-ul/stagiul vizat, nu va puteti depune candidatura fara o scrisoare de intentie. Urmati sfaturile noastre de redactare a unei scrisori de intentie pentru o candidatura spontanta.


Va intereseza o companie anume, dar care nu are oferte de locuri de munca? Indrazniti sa candidati spontan, analizand inainte nevoile companiei respective. Incercati de asemenea, sa gasiti destinatarul potrivit pentru scrisoarea voastra de intentie.

Mai ales cand este vorba de o candidatura spontana, scrisoarea de intentie trebuie sa reflecte interesul vostru pentru companie si mai ales, pentru sectorul de activitate pe care il vizati. Trebuie sa aratati ca stiti totul despre firma si despre meseria pe care vreti sa o practicati in cadrul acesteia, astfel incat destinatarul scrisorii de intentie sa va ia in considerare candidatura.

Atunci cand veti descrie in scrisoarea de intentie experienta si competentele pe care le aveti, incercati sa va conturati un profil care sa fie in concordanta cu domeniul de activitate si cu cerintele companiei. In acest mod, veti avea sanse sa fiti chemati la interviu, pentru a vi se analiza toate calitatile.

Pentru mai multe detalii si sugestii de redactare a unei scrisori de intentie, consultati rubrica "Sfaturi" / "Scrisoare de intentie".Mai multe despre "Scrisoare de intentie spontana":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie spontana


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania