Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie practica

Scrisoare de intentie practica

Scrisoare de intentie practica

Scrisoare de intentie practica

Terminati un nou an de facultate si sunteti in cautarea unei companii care sa va ofere posibilitatea sa va desfasurati stagiul de practica. Completati o scrisoare de intentie si trimiteti la mai multe companii.


Daca nu sunteti angajati si nu aveti unde sa va desfasurati stagiul de practica, redactati o scrisoare de intentie in care sa prezentati nevoia voastra, in paralel cu motivatia voastra, si trimiteti-o la mai multe companii din sectorul dorit.

Intr-o scrisoare de intentie pentru practica trebuie sa va prezentati, sa explicati intentia voastra si care credeti ca ar fi avantajele ambelor parti in cazul in care se concretizeaza solicitarea.

Alegeti o scrisoare de intentie standard, personalizati-o si incercati sa o trimiteti persoanei responsabile din departamentul in care vreti sa va desfasurati stagiul de practica.



Mai multe despre "Scrisoare de intentie practica":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie practica


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania