Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie personala

Scrisoare de intentie personala

Scrisoare de intentie personala

Scrisoare de intentie personala

Candidatii trebuie sa acorde o atentie deosebita pentru scrisoarea de intentie personala, deoarece aceasta ii diferentiaza de ceilalti candidati.


scrisoare de intentie trebuie sa fie un document personal, care sa va reprezinte in fata angajatorilor si care sa va faca remarcat in fata celorlalti candidati. O scrisoare de intentie personala trebuie sa pastreze structura standard pentru o scrisoare de intentie, dar informatiile trebuie sa fie personale.

Scrisoarea de intentie personala este documentul care insoteste CV-ul in cadrul candidaturii voastre. Scopul pe care-l are scrisoarea de intentie personala este de a creste valoarea CV-ului si a candidaturii.

Pentru a fi cat mai personala, o scrisoare de intentie trebuie sa fie redacata obligatoriu de voi. Este foarte usor sa alegi din multitudinea de scrisori de intentie prezentate pe internet, insa pentru a creste sansele voastre de reusita trebuie sa personalizati informatiile din scrisoarea de intentie.

 Mai multe despre "Scrisoare de intentie personala":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie personala


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania