Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Daca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie, este bine sa alegeti un model de scrisoare de intentie online si sa-l adaptati profilului vostru.


Atunci cand va pregatiti cabdidatura pentru un job, sfatul nostru este sa nu folositi o scrisoare de intentie online, ci incercati sa personalizati scrisoarea de intentie in functie de profilul vostru. In acest fel veti reusi sa evitati sa aveti aceeasi scrisoare de intentie folosita si majoritatea concurentilor.

Analizand modelele de scrisoare de intentie online veti reusi sa creati o scrisoare de intentie castigatoare. Aceste modele de scrisoare de intentie online sunt publicate pentru informare si pentru a putea sa va formati o idee, insa, indicat este ca fiecare sa creeze o scrisoare de intentie proprie.

Angajatorii refuza sa mai citeasca acele scrisori de intentie care sunt copiate si pentru care candidatul nu a depus niciun efort. O scrisoare de intentie online nu este acceptata de angajatori!


 

 Mai multe despre "Scrisoare de intentie online":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie online


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania