Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie in germana

Scrisoare de intentie in germana

Scrisoare de intentie in germana

Scrisoare de intentie in germana

Atunci cand va depuneti candidatura pentru un post in cadrul unei companii germane, primul element din dosarul vostru este scrisoarea de intentie in limba germana.


Scrisoarea de intentie in limba germana, "Das Anschreiben", este primul document pe care il va citi interlocutorul si prin care va analiza candidatura voastra.

In antetul unei scrisori de intentie in germana trebuie sa indicati in dreapta sus locul si data. In stanga sus, notati-va numele, datele de contact complete (adresa, numar de telefon, e-mail). Mai jos, lasati 3-4 randuri si notati adresa destinatarului.

La fel ca pentru o scrisoare de intentie in franceza, si in scrisoarea de intentie in germana este nevoie sa mentionati "obiectul" acesteia ("Betreff").

Referitor la formulele de adresare, in cazul in care nu cunoasteti destinatarul, scrieti "Sehr geehrte Damen und Herren". Daca stiti care este numele acestuia, notati in scrisoarea de intentie: "Sehr geehrte Frau X" sau "Sehr geehrter Herr Y", dupa caz.

Pentru formula de final si semnatura in scrisoarea de intentie in germana, utilizati: "Mit freundlichen Grüssen", dupa care lasati un rand liber si va semnati. Sub semnatura, notati atasamentele: "Anlage".
 Mai multe despre "Scrisoare de intentie in germana":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie in germana


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania