Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie de colaborare

Scrisoare de intentie de colaborare

Scrisoare de intentie de colaborare

Scrisoare de intentie de colaborare

In momentul in care vreti sa incepeti o colaborare cu o companie, cea mai buna modalitate de a solicita acest lucur este printr-o scrisoare de intentie.


scrisoare de intentie de colaborare este un document prin care se prezinta intentia unei asocieri intre doua persoane, o companie si o persoana, de pinde de situatie. Intr-o scrisoare de intentie de colaborare puteti sa prezentati intentia voastra, urmand sa se stabileasca o intalnire in cazul in care propunerea este interesanta.

Cand redactati o scrisoare de intentie de colaborare trebuie sa va stabiliti in prealabil punctele cele mai importante ale propunerii voastre si, in functie de acestea, sa puteti sa redactati o scrisoare de intentie convingatoare.

Dintr-o scrisoare de intentie de colaborarare trebuie sa reiasa cat mai precis intentia voastra si modalitatea de punere in aplicare a acesteia. O scrisoare de intentie nu este o scrisoare oarecare, ci, trebuie sa fie redactata in termeni cat mai formali.Mai multe despre "Scrisoare de intentie de colaborare":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie de colaborare


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania