Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie clara si concisa

Scrisoare de intentie clara si concisa

Scrisoare de intentie clara si concisa

Scrisoare de intentie clara si concisa

O scrisoare de intentie trebuie sa fie clara si concisa, pentru ca angajatorul sa inteleaga de la prima lectura care sunt motivatiile si calitatile voastre.


Nu confundati scrisoarea de intentie cu un al doilea CV! Nu uitati faptul ca CV-ul il informeaza pe angajator despre parcursul vostru profesional, in timp ce scrisoarea de intentie evidentiaza care sunt punctele voastre forte ce va recomanda pentru job-ul vizat.

In cadrul unei scrisori de intentie este de preferat sa folositi fraze scurte, care dau dinamism si spirit de sinteza. Evitati sa dati detalii si incercati sa surprindeti doar informatiile care au legatura directa cu profilul cautat de angajator. Desi sunteti tentati sa scrieti totul despre voi, limitati-va la ceea ce este esential, mentionand la finalul scrisorii de intentie ca sunteti la dispozitia interlocutorului pentru orice detalii si informatii suplimentare.

In plus, pentru ca o scrisoare de intentie sa fie clara si concisa, este important sa aveti paragrafe bine structurate si sa inlantuiti ideile logic. Fiecare paragraf din scrisoarea de intentie trebuie sa contina o idee centrala si fiecare idee distincta trebuie sa se incadreze intr-un nou paragraf. In acest mod, scrisoarea voastra de intentie va fi aerisita si usor de citit.

Pentru toate detaliile redactarii unei scrisori de intentie, consultati rubrica "Sfaturi" / "Scrisoare de intentie".

 Mai multe despre "Scrisoare de intentie clara si concisa":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie clara si concisa


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania