Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie afaceri

Scrisoare de intentie afaceri

Scrisoare de intentie afaceri

Scrisoare de intentie afaceri

O scrisoare de intentie este o scrisoare de afaceri si trebuie sa fie redactata intr-un stil formal.


Avand in vedere ca o scrisoare de intentie este creata cu scopul de a stabili anumite legaturi de afaceri, ar trebui sa se puna un accent deosebit pe formularea acesteia.

O scrisoare de intentie de afaceri are ca scop stabilirea unor colaborari si asocieri intre doua sau mai multe persoane. O scrisoare de intentie este un document prin care se prezinta intentia pentru un anumit lucru si motivatia de a face acel lucru.

Scrisoare de intentie de afaceri a devenit un document foarte folosit in mediul de afaceri si, chiar, in relatiile internationale. Dupa cum ati putut observa, printr-o scrisoare de intentie de afaceri se stabilesc si legaturile la nivel politic si economic.

Printr-o scrisoare de intentie de afaceri se stabileste primul contact intre doua persoane sau organisme pentru o posibila colaborare!Mai multe despre "Scrisoare de intentie afaceri":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie afaceri


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania