Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 9

Scrisoare de intentie: Sfat 9

Scrisoare de intentie: Sfat 9

Scrisoare de intentie: Sfat 9

Odata cu dezvoltarea noilor mijloace media au aparut si noi modalitati de trimitere si redactare pentru o scrisoare de intentie.


O scrisoare de intentie este necesara atat pentru aplicarea pentru un stagiu, job, inscriere la diferite cursuri. Obiectivul pe care-l are o scrisoare de intentie este de a completa in mod inteligent informatiile din CV, evitand repetarea acestora.

Este foarte important modul in care este scrisa o scrisoare de intentie, deoarece daca aceasta este clara, explicita si personalizata va permite cititorului sa descopere exact motivatia voastra. Document foarte important pentru candidatura voastra, o scrisoare de intentie trebuie sa va reprezinte in fata angajatorului.

Nu uitati ca o scrisoare de intentie este creata pentru a va vinde, de aceea este bine sa puneti in evidenta legatura dintre profilul vostru si nevoile companiei.


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 9":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 9


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania