Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 8

Scrisoare de intentie: Sfat 8

Scrisoare de intentie: Sfat 8

Scrisoare de intentie: Sfat 8

O scrisoare de intentie sintetizeaza proiectul vostru profesional, prezinta motivatia voastra si dovedeste interesul vostru pentru job si companie.


Nu este obligatoriu sa concepeti o scrisoare de intentie ca pe un palmares, dar daca alegeti aceasta modalitate de reusita, este necesara argumentarea si ilustrarea de mijloace prin care sa convingeti. Daca reusiti sa atrageti atentia cu o scrisoare de intentie, atunci jumatate din lupta este castigata.

Pentru a-i convinge pe angajatori ca sunteti persoana potrivita pentru compania lor, este foarte important sa aveti o scrisoare de intentie originala si care sa va reprezinte cat mai bine personalitatea. O scrisoare de intentie prezentata in mod general, fara a face referire la job-ul respectiv, nu va fi foarte apreciata de angaajtori.

O scrisoare de intentie trebuie sa va evidentieze fata de ceilalti candidati, atat prin motivatie, dar mai ales prin corectitudine!


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 8":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 8


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania