Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 7

Scrisoare de intentie: Sfat 7

Scrisoare de intentie: Sfat 7

Scrisoare de intentie: Sfat 7

Atunci cand creati o scrisoare de intentie trebuie sa aveti in vedere ca aceasta trebuie sa-l ajute pe angajator sa va descopere personalitatea si motivatia voastra.


Inainte de a incepe sa redactati o  scrisoare de intentie, trebuie sa gasiti acele elemente care va vor ajuta sa realizati o scrisoare de intentie eficienta, cum ar fi : informatii despre companie, despre sectorul de activitate, despre job.

O scrisoare de intentie trebuie sa prezinte disponibilitatea candidatului, lasand deschisa calea spre o discutie. Eficacitatea pe care o are o scrisoare de intentie nu tine doar de selectia rgumentelor voastre cat mai ales de stilul pe care trebuie sa-l adoptati.

Nu trebuie sa uitati ca intr-o scrisoare de intentie trebuie sa demonstrati legatura dintre profilul vostru, experienta, competentele, calitatile personale si postul propus.


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 7":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 7


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania