Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 6

Scrisoare de intentie: Sfat 6

Scrisoare de intentie: Sfat 6

Scrisoare de intentie: Sfat 6

De multe ori o scrisoare de intentie este folosita ca si element de departajere intre candidati. De aceea, trebuie sa-i acordati atentia necesara!


Atunci cand redactam o scrisoare de intentie scopul nostru este sa completam informatiile prezentate in CV. Trebuie sa aveti grija ca pe langa elementele din CV, intr-o scrisoare de intentie trebuie sa prezentati informatii noi, cum ar fi propunerile si asteptarile voastre in legatura cu job-ul propus.

Dintr-o scrisoare de intentie eficienta trebuie sa reiasa faptul ca ati inteles nevoile companiei si cum ati putea, prin atuurile si competentele voastre, sa aduceti un plus de valoare companiei. Fiecare scrisoare de intentie trebuie sa fie adaptata in functie de job si companie.

O scrisoare de intentie reprezinta un plus pentru candidatura voastra si trebuie sa tineti cont de sfaturile noastre pentru a reusi!


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 6":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 6


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania