Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 48

Scrisoare de intentie: Sfat 48

Scrisoare de intentie: Sfat 48

Scrisoare de intentie: Sfat 48

O scrisoare de intentie este facuta in asa fel incat dupa citirea ei angajatorul sa fie convins sa va cheme la un interviu.

scrisoare de intentie contine ansamblul de motive care explica candidatura voastra. Daca aceasta scrisoare de intentie este bine construita, atunci poate convinge angajatorul sa va ofere o intalnire.

Trebuie sa stiti ca o scrisoare de intentie nu trebuie sa fie un rezumat al CV-ului, ci trebuie sa puna in valoare competentele voastre adaptate in functie de situatie.

scrisoare de intentie trebuie sa transmita mesajul vostru, din care sa reiasa sinceritatea voastra, motivatia voastra, competentele voastre si valoarea intentiilor voastre.


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 48":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 48


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania