Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 43

Scrisoare de intentie: Sfat 43

Scrisoare de intentie: Sfat 43

Scrisoare de intentie: Sfat 43

Complementara CV-ului, o scrisoare de intentie nu trebuie sa repete informatiile din acesta, ci trebuie sa prezinte elementele care va fac mai valorosi decat ceilalti candidati.

Obiectivul candidaturii voastre, care trebuie prezentat in primele randuri dintr-o scrisoare de intentie trebuie sa fie adaptat companiei si job-ului.

scrisoare de intentie trebuie sa reflecte personalitatea voastra si, citind-o, angajatorul sa descopere dorinta voastra de munca si increderea in voi.

Atunci cand redactati o scrisoare de intentie fiti atenti la vocabularul folosit si recititi de mai multe ori scrisoarea de intentie inainte sa o trimiteti angajatorului.


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 43":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 43


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania